Obrazac za prijavu

Mladi Eko Reporteri promovirani i u Tuzli PDF Ispis E-mail
Urednik   
Srijeda, 28 Decembar 2016

Nakon Sarajeva i Mostara u utorak 27.12. održana je u Tuzli u Gimnaziji Ismet Mujezinović i treća promotivna radionica novog programa u BiH pod nazivom “Mladi Eko Reporteri”. Na radionici je sudjelovalo 70 mladih i njihovih nastavnika iz različitih srednjih škola Tuzlanskog Kantona. Program Mladi Eko Reporteri koordinira Munja Inkubator sa svojom info platformom Hoću.ba u partnerstvu sa kompanijom EKOPAK – prvim ovlaštenim operaterom sistema upravljanja ambalažnim otpadom.

 Munja Inkubator sa info platformom HOĆU.ba otvorit će poziv za radove mladih prema međunarodnom formatu Programa Mladi Eko Reporteri do kraja januara 2017. godine.

Nakon otvorenog poziva mladi će imati dva mjeseca za pripremu svojih radova koji će moći biti u nekoj od tri kategorije:

  1. ČLANAK (do 1.000 riječi)
  2. FOTOGRAFIJA / FOTO ESEJ
  3. KRATKI VIDEO (do 3 minute)

Najbolji radovi bit će nagrađeni, te će imati mogućnost učešća i na međunarodnom takmičenju. Također, radovi će biti objavljeni i na vodećoj info platformi Hoću.ba koju je u ovoj godini posjetilo više od 300.000 osoba.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 28 Decembar 2016 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
RocketTheme Joomla Templates                                    Copyright © 2011 - Mješovita srednja škola Tuzla - by MicroTech Tuzla