Obrazac za prijavu

FRIZERI U NATJECANJU ZA NAJBOLJE MAJSTORE PDF Ispis E-mail
Urednik   
Srijeda, 14 Maj 2014
Tuzlarije
Učesnici takmičenja

Krajem aprila u frizerskom salonu Mješovite srednje škole Tuzla, održano je školsko takmičenje učenika koji pohađaju smjer frizer. Učenici su se takmičili u pravljenju muških i ženskih frizura te su svojom kreativnošću i virtuoznnim radom na modelima pokazali stečena znanja ali i ljubav prema odabranom zanimanju.

Tuzlarije
Modeli
Komisija za izbor pobjednika je imala jako puno posla s obzirom da su učenici na svojim modelima pokazali izvanredna umijeća.

Tuzlarije
Prvo mjesto - muški frizeri

U kategoriji muških frizura prvo mjesto je osvojio učenik trećeg razreda Kenan Džinić. Drugo mjesto je osvojila Mirela Avdić, učenica drugog razreda, dok je treće mjesto osvojio Kenan Mujčinović, učenik prvog razreda.

Tuzlarije
Prvo mjesto - ženski frizeri

U kategoriji ženskih frizura najbolji su bili učenici prvog razreda i to: Burek Semir osvojivši prvo mjesto, Ismar Salkić koji je osvojio drugo mjesto i Subašić Emina treće mjesto.

Pohvale i čestitke upućujemo svim učesnicima i modelima održanog takmičenja, mentorima koji su pripremali učenike, ali i komisiji koja je od najboljih majstora svog zanata izabrala najbolje i najuspješnije.


Klub mladih frizera Mješovite srednje škole Tuzla
Zadnja Promjena ( Srijeda, 14 Maj 2014 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
RocketTheme Joomla Templates                                    Copyright © 2011 - Mješovita srednja škola Tuzla - by MicroTech Tuzla