Obrazac za prijavu

Dan dječije radosti u Mješovitoj srednjoj školi Tuzla
Urednik   
Srijeda, 19 Mart 2014
U Mješovitoj srednjoj školi Tuzla upriličena novogodišnja zabava koji je organizovalo i (uz pomoć profesorica Nadire Puškar Mustafić, Amre Mustačević i pedagogice Amre Bešlagić) realizovalo Vijeće učenika škole.

Tuzlarije

Bilo je veoma veselo. Voditelji, Amna Demirović i Emir Šeherac, bili su u novogodišnjim ulogama Romea i Julije, pa je romantični Romeo zapjevao za Juliju i za publiku. Osim Romea zapjevao je i Šaban Mandalović u muzičkoj pratnji harmonike-Emira Nakičevića. Šaban je do suza nasmijao publiku duhovitom imitacijom Hanke Paldum. Još je jedna djevojka zapjevala. Džemila Šahbazović prvo je nasmijala publiku imitacijom Zorice Brunclik, a zatim je sve i oduševila svojim prelijepim glasom izvevši prekrasan duet sa Emirom Šehercom.

Tuzlarije

Nije nedostajalo ni plesa. Melisa Činić, izvela je viruozni hip-hop solo koji je sve ostavio bez daha. Igrao se i folklor, učenici Elmina Karić, Elmedina Šljivić, Emina Hadžić, Semir Burek, Jasmina Merdžanović, Amra Malohodžić, Bahira Ikanović, Mirzela Čikarić, Merima Hukić pokazale su kroz folklornu igru "Bosne" svu ljepotu bosanske narodne tradicije.
Zadnja Promjena ( Srijeda, 19 Mart 2014 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 21 - 21 od 21
RocketTheme Joomla Templates                                    Copyright © 2011 - Mješovita srednja škola Tuzla - by MicroTech Tuzla