Obrazac za prijavu

Upis učenika u prvi razred
Administrator   
Ponedjeljak, 02 Juni 2008

Upis učenika u prvi razred 2016./2017.g. Prezentacija

 Tehnička zanimanja:

- Dizajner odjeće                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              - Prehrambeni tehničar

 - Veterinarski tehničar

 - Kozmetički tehničar

 Stručno (trogodišnje) zanimanje:

 - Frizer

- Obućar 

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 22 Maj 2016 )
Opširnije...
 
Kozmeticki tehnicar
Urednik   
Srijeda, 22 April 2015

 


 

 

Kada se sretnemo sa drugim ljudima, prvo što primjetimo je lice i da li je koža njegovana. „Izgledaš predivno“ je kompliment koji svako od nas voli čuti. No ipak, lijep izgled nije samo stvar prirode, već naš način života u velikoj mjeri utiče na to kako izgledamo.

 

 


 

 

Njegujući svoju ljepotu od davnina, čovjek je razvio razne načine za očuvanje i njegovanje ljepote lica, ruku, tijela, kože... Ako volite da njegujete ljepotu sebe i drugih, naša škola vam nudi adekvatan program za profesionalni razvoj, a to je smjer KOZMETIČKI TEHNIČAR.

 

 

 

 

Kozmetički tehničari pomažu ljudima da postignu i očuvaju zdrav i lijep izgled. Oni njeguju kožu, nastoje da isprave nesavršenosti lica i tijela. Kozmetičari rade u kozmetičkim salonima, a njihovi poslovi obuhvataju: njegovanje kože lica i tijela, šminkanje, korektivno šminkanje, depilacija i epilacija, manikir i nadogadnja noktiju, pedikir, masaža lica i tijela, uklanjanje celulita, pigmentnih nepravilnosti kože itd.

 

 

 

Zadnja Promjena ( Petak, 24 April 2015 )
Opširnije...
 
Veterinari
Urednik   
Utorak, 21 April 2015

Dana 14.4.2015. god. ucenici nase skole (veterinari) su posjetili farmu "Spreca" sa profesorom Samirom Selmanovicem , koja se nalazi u Kalesiji.

Tamo su nasi ucenici upoznati sa brigom koju zahtijevaju zivotinje koje su predvidene za proizvodnju mlijeka i mlijecnih proizvoda.

ž   

Zadnja Promjena ( Petak, 24 April 2015 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 25 - 28 od 36
RocketTheme Joomla Templates                                    Copyright © 2011 - Mješovita srednja škola Tuzla - by MicroTech Tuzla